28.11.19 - (0)

De studio manager keek ineens raar op. Hij had me, zo zei hij naderhand toen het nummer liep, namelijk nog nooit eerder horen vloeken op de radio. Toen ik 5 jaar geleden bij K2K Radio begon met Pop Muzik maakte ik me een beetje druk of ik ineens extra moest gaat opletten of er geen onbetamelijke taal werd gebezigd in de liedjes die ik wilde draaien want ik wist dat ze daar in Engeland nogal gevoelig voor zijn en ik, als niet Engels-als-moedertaal-sprekende, een stuk minder. Omdat het toch maar een online community radiostation was, was dat gelukkig niet zo'n probleem. Maar ja, de doorgewinterde radiomensen die er in het wereldje rondlopen blijven natuurlijk een beetje sensitief voor onwelvoeglijk taalgebruik. Normaliter hou ik m'n aan- en afkondigingen gewoon uit beleefdheid binnen de fatsoensnormen maar deze keer had ik als Album van de Maand de nieuwe plaat van Young Guv uitgekozen en dat is het powerpopproject van Ben Cook en die ken je toch echt gewoon beter als de gitarist van Fucked Up. Sorry. En dan draaide ik ergens halverwege ook nog een handvol liedjes die ik had ontdekt op de soundtrack van het recente tweede seizoen van de tv-serie The End of the F***ing World (de sterretjes horen bij de officiƫle titel zie ik nu achteraf...). Gelukkig was de studio manager toen net even thee zetten. Anyway, terugluisteren kun je boven dankzij Mixcloud. Op Facebook staat de complete playlist.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics