4.11.19 - (0)

Ja nee ik wil er geen gewoonte van maken maar het is inderdaad al weer een week geleden dat de meest recente editie van Pop Muzik de lucht in ging het wereldwijde web op geslingerd werd en als je het op Facebook bevriend had, was je daar trouwens al wel van op de hoogte. En het is ook niet dat ik de afgelopen week niets heb gedaan. Was donderdagavond bijvoorbeeld naar de Happy Mondays. Dat was niet erg goed maar ik kan ze nu in ieder geval afstrepen van m'n wilde-ik-ooit-nog-live-zien lijstje. Van de Mondays draaide ik trouwens niets in m'n uitzending wel van Factory-collega's The Royal Family & The Poor en heel veel nieuwe bands. Tot volgende maand!pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics