12.4.20 - (0)

Leeslinks voor op je paaszondag:

A Life Turning Pages
De favoriete boeken van Robert Forster van de Go-Betweens. Beetje jammer dat de eerste twee op de lijst de meest overgewaardeerde boeken ooit zijn maar de openingszin van het stuk - London is a perfect city for reading - en de toelichtingen maken veel goed.

The Thursday Afternoon Perambulation
The Social aan Little Portland Street is momenteel gesloten maar de mensen achter de concertzaal/bar zitten niet stil en hebben hun website omgetoverd tot een soort online literaire salon, The Social Gathering. Dit is een van mijn favoriete stukken van afgelopen week: Lee Brackstone van White Rabbit Books over de slenterdonderdagen van Andrew Weatherall (zie ook het plaatje van vandaag. Met dank aan dit artikel dus).

Richard Russell’s life in 19 totemic tracks
Een van de recent verschenen boeken bij het bovengenoemde White Rabbit Books is Liberation Through Hearing, de autiobiografie van Richard Russell van XL Recordings (Prodigy, White Stripes, Adele). Hier voor de Face vertelt hij over de 19 belangrijkste liedjes in z'n (muzikale) leven.

Uncanny Electro-Pop Duo From the Retro Future
Interview met Jockstrap, een van de spannendste bandjes uit London op het moment. Was een beetje bang dat ze na een paar eigenzinnig singles vorig jaar van de radar waren verdwenen - de vrouwelijke helft van het duo, Georgia Ellery, speelt ook in recente hype-band Black Country New Road - maar ze zijn terug met een nieuwe track, Acid, op Warp, en die klinkt ook weer erg bijzonder.

Architectural Digest
Over de vloer bij Drake in Toronto. Met veel oogverblindende foto's. Goeie smaak kun je niet kopen. Bij The Ringer hadden ze vragen.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics