5.4.20 - (0)

Leeslinks voor op je zondag:

Getting Sober, You’re Facing This Stuff Shoved Deep Down
Ik vind die framing van het nieuwe album van Waxatchee, Saint Cloud, als de Ik Ben Gestopt Met Drinken Plaat niet zo heel interessant. Dit interview in de Guardian is gelukkig vooral een rondleiding door Katie Crutchfield door haar hometown, Birmingham, Alabama. Ze was recent ook te gast in Damian Abraham's (van Fucked Up) Turned Out a Punk-podcast en dat is een hele toffe uitzending waarin ze lekker enthousiast vertelt over haar oude bandjes als The Arkleys en PS Eliot.

Iets Over De Band Vertellen Aan De Hand Van Vijf Platen?
Nog een band die we vorige week ook al hadden, Lewsberg. Hier in de Volkskrant over de vijf platen waar ze inspiratie uit haalden.

Does Rock ‘N’ Roll Kill Braincells?!
Doin' The Do-zangeres Betty Boo over Public Enemy, Girls Aloud, Madonna en Tupac.

What Do You Mean, You've Never Heard The Waterboys?
Nieuwe serie in DIY Magazine waarin muzikant van nu (hier: Blaine Harrison van de Mystery Jets) een goed woordje doet voor een wellicht ietwat ondergewaardeerde band of artiest uit het verleden (hier: de Waterboys).

Originality Be Damned
Geen idee waarom dit een controversiele mening is maar blijkbaar dient het anno 2020 gezegd te worden dat die platen van Elastica toen, alle twee, best wel heel erg goed waren.

Pop Muzik March 23rd 2020
Wegens begrijpelijke redenen niet live in de studio maar d'r was wel degelijk een nieuwe aflevering van Pop Muzik afgelopen week. Gewoon, veilig thuis achter m'n laptop twee uur lang toffe nieuwe (en soms iets mider nieuwe) muziek achter elkaar gezet. De tracklisting staat ook op Facebook natuurlijk.  pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics