9.8.20 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Magic In Residence
Visitations is een project van het Lost Map label waarbij ze met enige regelmaat een bevriende muzikant uitnodigen om een week lang op een ver afgelegen Schots eiland te bivakkeren om muziek te maken en het resultaat vervolgens uitbrengen. Verschillende oude deelnemers - zoals Jason Lyttle van Grandaddy en Rachel Aggs van Shopping en Sacred Paws - komen aan het woord in dit artikel in de Quietus.

The Aquarium Drunkard Interview
Uitgebreid gesprek met Fred Thomas die ik vooral ken van de soulvolle indiepopband Saturday Looks Good To Me (hun Every Night uit 2004 is een van mijn favoriete albums ever) maar ook vandaag de dag nog een enorm druk baasje is met allerhande verschillende muzikale projecten.

The Complicated History of Anti-Cop Anthem Sound of Da Police
Nou ja, een diepgravend stuk over Sound of da Police van KRS-One dus.

Diary of a Song
Videobonus. Phoebe Bridgers (en haar co-producers) vertellen hoe ze het nummer Kyoto schreven en opnamen. Sowieso veel Bridgers in de media de laatste tijd. Ze heeft een nieuwe plaat te promoten (een hele toffe, Punisher), vandaar. Voor Interview Magazine sprak ze met Brandon Flowers van de Killers en dat is een stuk onderhoudender dan je wellicht verwacht. Voor Vulture maakte ze een lijstje met haar favoriete boeken.

5 leestips van SMIB’s SOORTKILL
Nog een boekenlijstje. Deze is van Soortkill van het Bijlmerse (meer-dan-)rapperscollectief SMIB. Op de site van de Amsterdamse bieb.

Give'Em Enough Rope (500 Piece Jigsaw Puzzle)
De legpuzzel van de hoes van The Clash's Give'em Enough Rope van het plaatje van vandaag kun je hier bestellen.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics