2.8.20 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Margo Price Is Making Room for Rock ’n’ Roll in Her Country Music
Mijn favoriete album van het moment - ja, favorieter dan de nieuwe Taylor Swift en misschien zelfs wel favorieter dan de nieuwe Courtney Marie Andrews - is That's How Rumours Get Started van Margo Price. Hier wordt ze geïnterviewd bij The Ringer.

Last Donut of the Night
Was een beetje vergeten hoeveel van mijn lievelingsliedjes van de afgelopen twintig jaar uit de koker van Richard X kwamen. Hier vertelt hij onder meer en onder andere over z'n werk met de Sugababes, Rachel Stevens, St. Etienne en Annie.

The Annual
Nieuwe regelmatige column van Tom Breihan. Die moet je kennen van de Number Ones op Stereogum, waar hij chronologisch elke nummer 1 van de Amerikaanse Billboard hitparade analyseert. Hier bespreekt hij, zo te zien ongeveer tweewekelijks, het belangrijkste hiphop album van een bepaald jaar. Hij begint in 1980 met Kurtis Blow van Kurtis Blow.

The Political Education of Killer Mike
Gewoon een lang en interessant interview met Run The Jewel's Killer Mike.

Protomartyr’s Joe Casey Tells Us About What He’s Read, Watched & Listened To During Lockdown
Nou ja, dat dus. Joe Casey van Protomartyr vertelt tegen Brooklyn Vegan wat hij zo allemaal heeft gelezen, gekeken en geluisterd de afgelopen tijd.

Broken Wing Mirrors of Penge
Plaatje van de dag is een kleine selectie uit een nieuwe serie kunstwerkjes van Darren Hayman. Tekeningen van kapotte buitenspiegels die hij tegenkomt bij hem in de buurt. Ze zijn te koop op Etsy. Het is dat ik al een originele Hayman heb (en niet zo heel veel lege muur meer).pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics