25.10.20 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Endless Fortune
Interview met Ify Adenuga, de moeder van Skepta, JME en (voormalig) Apple Beats-dj Julie Adenuga. Haar autobiografie is net verschenen. De Guardian sprak vorige week ook al met het hele gezin.

Life Beyond The Neutral Zone
Meer familie. Lisa Saoudi van de Fat White Family interviewt z'n 100-jarige Algerijnse grootmoeder.

An Audience With The King
Interview met Sharhabil Ahmed. Zijn zojuist op Habibi Funk verschenen, The King of Sudanese Jazz, is een van m'n favoriete reissues van het jaar.

Verdraaid, Verkeken & Verlezen
Ik heb geen google news alert op m'n eigen naam dus het was op ouderwetse wijze - toen het opdook in m'n rss-reader - dat ik leerde dat het muziekblog Draaicirkel een stukje had gewijd aan hoe hij 17 jaar geleden de band Essex Green ontdekte dankzij een van de MP3voor12 compilaties die ik toen maakte voor 3voor12. Met behulp van TuneMyMusic heb ik er een Spotify playlist van gemaakt (met 14 van de 20 tracks).

Dark Hearts Run Free
Interview met Annie (uit Noorwegen) wiens nieuwe album Dark Hearts ik een stuk leuker vind dan ik dik 15 jaar na Heartbeat durfde te verwachten. Het plaatje van vandaag is onderdeel van een door Markus BagÄ gemaakte art bundle die bij de plaat hoort.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics