3.11.20 - (0)

Dat was waarschijnlijk de laatste keer dit jaar dat Pop Muzik live uit de studio kwam vorige week maandag. Ik geloof dat het bedrijfsverzamelgebouw waar de studio van K2K Radio zich bevindt gewoon open mag blijven tijdens de nieuwe lock down maar ik neem het zekere voor het onzekere en blijf de komende maand gewoon lekker thuis (de december aflevering valt altijd in de kerstvakantie en dan is de studio sowieso dicht). Terwijl ik er net weer een beetje in begon te komen. Eens kijken of ik het thuis opnemen (of uitzenden zelfs?) iets serieuzer kan aanpakken. Ik heb al een sjieke microfoon gekocht dus daar gaat het niet aan liggen. De oktober editie bevatte in ieder geval muziek van onder meer Tany Donelly, The Very Most, de Star Feminine Band en Men I Trust. Ook op Facebook.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics