20.12.20 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

The Help Album 25 years On
Omdat het kerstvakantie is heb ik eindelijk een beetje tijd om iets aan m'n achterstand aan in-Pocket-bewaarde artikelen te doen. Deze oral history over het op één dag opgenomen en vijf dagen later in de winkel liggende Britpop charity album, was waarschijnlijk beter tot z'n recht gekomen in september, toen het precies 25 jaar geleden was dat het verscheen, maar de anekdotes - van onder meer Noel Gallagher, Orbital's Paul Hartnoll en Marijne van der Vlugt van Salad - blijven sappig.

Get To Know: NewDad
Een van de leukste liedjes van het moment vind ik NewDad's I Don’t Recognise You; het klinkt tegelijkertijd als Closing Time van Semisonic én als de Pixies (een beetje). Dit interview gaat geen Pulitzer prijzen winnen maar is een beknopte kennismaking met de band uit Galway.

Christmas Wrapping
De gitarist/songschrijver en de bassiste van de Waitresses over hoe ze hun kersthit schreven.

Behind The Scenes of the Savior Complex Video
Videobonus. Achter de schermen bij de, door Phoebe Wallers-Bridge geregisseerde, video voor Phoebe Bridgers' Savior Complex.

New World Biking
Fotoserie (en kort gesprek met Stormzy) over de fietsende jongeren uit de Vossi Bop video. Zie ook het plaatje bovenaan.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics