13.12.20 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

French Musician And Songwriter
Een van mijn favoriete albums van het jaar is Rose van Lian Ray. Maar ik lijk ongeveer de enige te zijn die zo gecharmeerd is van het Das-Pop-met-liefdesverdriet-achtige geluid van de plaat. Ik moest helemaal naar Oekraïne surfen voor een interview met de Utrechtse Fransman.

An Extract From Fast Forward
Voorproefje van het nieuwe, tweede deel van de autiobiografie van Stephen Morris van New Order, Fast Forward – Confessions of a Post-Punk Percussionist.

The Annual
Nieuwe aflevering van Tom Breihan's serie waarin hij het verhaal achter de belangrijkste hiphop-albums door de jaren heen vertelt. De keuze voor 1987 is gevallen op Paid in Full van Eric B and Rakim.

Skeletal Music Revisited
Interview met Stuart Moxam en Alison Statton van Young Marble Giants in het kader van de reissue van hun 40-jaar oude debuutalbum, Colossal Youth.

Soundtrack Of My Life
Drum'n'bass held Goldie over de eerste plaat die hij kocht, welke muziek hij op z'n begrafenis wil en die keer dat hij Public Enemy live zag.

Go Out And Get ’Em, Boy!
Meer David Gedge. De Wedding Present-frontman bracht de afgelopen jaren een serie autobiografische comics uit (getekend door Lee Thacker, zie ook het plaatje bovenaan). De 19 tot nu toe verschenen zijn nu ook verzameld in één hardback.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics