24.1.21 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Crime Doesn't Pay
Interview met Tommy James (I Think We're Alone Now, Crimson and Clover). In het kader van een binnenkort te verschijnen nieuwe compilatie. Hij heeft een spannender verhaal te vertellen dan je wellicht zou verwachten.

How to Turn Your Home into a Music Studio
Voorproefje van een nieuw fotoboek (mede van de hand van Spencer Tweedy, zoon van) waarin muzikanten als Sadie Dupuis (Speedy Ortiz), Bobb Bruno (Best Coast), Jay Som, Frankie Cosmos (zie plaatje) en vele anderen ons een kijkje gunnen in hun thuisstudio.

The Annual
Tom Breihan's serie lange artikelen over de belangrijkste hiphopalbums door de jaren heen is inmiddels aanbeland in 1988 bij NWA's Straight Outta Compton.

Sweet 16: 1965 really was that good
Cultdichter John Cooper Clarke over hoe het was om 16 te zijn in 1965 in Manchester.

Folk On Foot
Audiobonus. Folk On Foot is een podcastserie waarin een folkmuzikant wordt geïnterviewd op en over de plekken die iets voor zijn/haar muzikale leven betekend hebben. Ik was aanvankelijk vooral geïnteresseerd in die met Richard Thompson want die speelt zich voor een deel af in de buurt waar ik momenteel woon (wel, de sjiekere buurt náást de buurt waar ik momenteel woon) maar die was eigenlijk een beetje saai. Deze met voormalig punkrocker Frank Turner over de Holloway Road, een paar buurten verderop, is een stuk levendiger en interessanter.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics