21.2.21 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

We've Got A File On You
Deze week verscheen een nieuw album van de Hold Steady, Open Door Policy, en dat betekent dat je momenteel overal struikelt over interviews met Craig Finn. Deze, waarin het náást het nieuwe album, ook gaat over Game of Thrones en die keer dat Finn te zien was in een billboardcampagne van sandwichketen Subway, is voorlopig mijn favoriet.

Save and Rave!
Simon Reynolds over een recente serie compilatie-albums (Volume 1, Volume 2) met reclamespotjes die in de jaren '80 en '90 te horen waren op de Londonse piratenradio.

Fail We May, Sail We Must
Bijna ongeveer precies een jaar na z'n overlijden is de visserman uit Cork van wie dj/producer Andrew Weatherall z'n lijfspreuk - Fail We May, Sail We Must dus - leende opgespoord.

It's Arbitrary And That's What Makes It Beautiful
Interview met Virginia Wing. Is hun nieuwe album private LIFE nu wel of niet een album over 2020.

Banger
De oral history van Panjabi MC's Mundian To Bach Ke.

La Playlist de Tracyanne Campbell
Audiobonus. Tracyanne van Camera Obscura stelde voor een Franse website een playlist van lievelingsliedjes samen met toelichting. Toevallig kocht ik net van de week een print van een door Manda Rin van Bis gemaakte herinterpretatie van de hoes van Camera Obscura's klassieke album, Let's Get Out of This Country (zie ook het plaatje bovenaan vandaag).pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics