11.4.21 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

I’m Her Plus one
Zo gaat dat nu eenmaal: heb je een nieuw product uit dan sta je ineens in alle kranten en bladen. Een paar weken terug kon je al een voorproefje lezen uit het nieuwe boek van Tracey Thorn over Go Betweens drumster Lindy Morrison, nu is het tijd voor een interview met Tracey over dat boek.

We’ll See You All At Oki-Dogs
Hele lange longread over Oki-Dog, een hotdogtent op in West Hollywood dat blijkbaar een ontmoetingsplek was voor alle punkbands uit Los Angeles. De Germs, de Circle Jerks en Redd Kross worden allemaal genamedropt. Zelfs Andy Warhol komt langs. Omdat het een artikel op een site over eten is, eindigt het met een recept.

This Music Sounds The Way I Feel
Interview met PC Music-er Danny L Harle over gespleten persoonlijkheden en z'n debuutalbum Harlecore.

The Strange World Of...
Lijstje. De twee heren van Arab Strap over de tien hoogtepunten uit hun eigen oeuvre.

His Favorite Creation Records Releases
Nog een lijstje. Pete Astor (vroeger van The Loft, de Weather Prophets en de Wisdom of Harry. De laatste jaren vooral onder z'n eigen naam) over z'n favoriete releases op het Creation label.

Record Label Pets
Op het plaatje van vandaag zie je twee huisdieren van een van de medewerkers van Sub Pop Records. Ik heb het geleend uit dit stukje kwaliteitsmuziekjournalistiek over, wel, de huisdieren van medewerkers van bekende (en minder bekende) platenlabels. Helaas zonder bijdrage van Creation Records.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics