30.5.21 - (1)

Leeslinks voor op zondag:

Big Ups
Om eerlijk te zijn vind ik de nieuwe plaat van Teenage Fanclub een beetje saai. Misschien dat ik het nog eens een keer extra moet proberen want dit persoonlijke stuk van Mariana Timony over met je hele muziekcollectie in de achterbak van je auto van de ene kant van Amerika naar de andere kant te rijden terwijl je naar de Fannies (en dan vooral hun meer recente albums) vond ik heel mooi. En dit stukje waarin de bandleden - inclusief nieuweling Euros Childs die we nog kennen van vroeger van Gorky's Zygotic Mynci - hun favoriete Bandcamp releases kiezen is ook aardig.

Amelia Fletcher and Rob Pursey of The Catenary Wires
Om eerlijk te zijn vind ik het nieuwe project van Amelia Fletcher, de Catenary Wires, een beetje saai. Het is geen Talulah Gosh. Of Heavenly. Toch een leuk interview dit.

Secret Meeting
Interview met Roddy Woomble van vroeger van Idlewild. Z'n nieuwe project dat hier ter sprake komt heb ik nog niet gehoord omdat ik bang ben dat ik het een beetje saai ga vinden.

Making the (Fictional) Band
Over Stillwater, the Wonders, Sex Bomb-omb en Pink Slip (dat is Lindsay Lohan's band in Freaky Friday).

Pop Muzik 24 May 2021
Het is nĂ­et net als fietsen. Ik bedoel, het voelde best vertrouwd in de radiostudio afgelopen maandag en ik wist nog ongeveer waar alle knopjes voor diende, maar toch vergat ik op een gegeven moment, als een beginneling, een fader dicht te schuiven toen ik de volgende track ging voorluisteren en draaide ik op een gegeven moment zelfs helemaal het verkeerde liedje zonder dat ik het door had. Maar ik was vooral blij dat ik Pop Muzik gewoon weer twee uur lang live in de studio kon doen.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics