2.5.21 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Shock G Liked His Oatmeal Lumpy
Tom Breihan op Stereogum over de deze week overleden rapper Shock G. Digital Underground - en om eerlijk te zijn vooral de hitjes, Doowutchyalike en The Humpty Dance - waren een van mijn eerste favoriete rappers.

Absolutely Bebulous
Dubbelinterview met J.Mascis en Kurt Vile. Laatstgenoemde produceerde de nieuwe plaat van Dinosaur Jr., Sweep It Into Space.

Ten Year Town
Interview met Ashley Monroe over Nashville, haar nieuwe plaat, Rosegold, en over met de auto door Nashville rijden terwijl je naar Rosegold luistert.

Msmsmsm
AG Cook zegt mooie dingen over Sophie.

Pop Muzik 26 April 2021
Het zou best kunnen dat er een liedje in deze meest recente aflevering van Pop Muzik zit dat ik wél af- of aankondig maar niet draai. Bij het aan elkaar plakken van de losse tracks en gesproken links (zo gaat dat als het niet live in de studio kan) kwam ik ineens 2 minuten programma te kort en ik kon zo snel niet uitvogelen hoe dat kwam. Misschien waren de outro's van de uitgekozen liedjes deze maand een stuk langer dan normaal of ben ik dus gewoon eentje vergeten. Laat het me weten als je hem vindt!

Private Dancer
Het plaatje van vandaag is een foto van een tentoonstelling in het California African American Museum in Los Angeles (nog tot 9 mei te zien) met werk van Nikita Gale geinspireerd door de live-optredens van Tina Turner. By Hyperallergic kun je er meer over lezen.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics