27.6.21 - (0)
Nick Cave's Little Book of Lost Gloves

Leeslinks voor op zondag:

Nine Eight Books
Interview met Peter Selby, grote man achter een nieuwe uitgeverij van muziekboeken, Nine Eight Books. Het eerste rijtje aangekondigde namen bevat onder meer de autobiografie van Miki Berenyi van Lush en een boek over de Bee Gees (en nog twee later bekend te maken projecten) door Bob Stanley.

How We Made Doin' The Do
Alison Clarkson (Betty Boo) over de totstandkoming van Doin' The Do.

My Ten
De favoriete films, boeken, tv-series etc. van Lucy Dacus.

After A Brutal Year, Kathy Foster Wants Us All To Dance
Lijstje favoriete dansliedjes met toelichting van Kathy Foster van voorheen de Thermals.

What's In My Bag?
Videobonus. What's In My Bag? is een serie Youtubefilmpjes van de Californische platenwinkel Amoeba Records waar een bekende muzikant een kijkje gunt in zijn of haar tasje met recente aankopen. Hopelijk kunnen toekomstige aflevering weer snel in de winkel zelf worden gefilmd. Craig Finn, Franz Nicolay en gitarist Steve Selvidge van de Hold Steady vertelden deze week over Zoom over de al dan niet nieuwe platen waar ze de laatste tijd veel naar luisterden en dat is toch iets minder romantisch.

Melancholy: The Little Book of Lost Gloves
Op het plaatje van vandaag zien we een paar voorproefjes uit een nieuw fotoboek van de hand (ha!) van Nick Cave. Hier in AnOther licht hij een en ander toe en kun je meer voorbeelden bekijken.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics