11.7.21 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

The Aquarium Drunkard Interview
De interviews op Aquarium Drunkard zullen nooit een Pulitzer Prize winnen. Daarvoor zijn ze te amateuristisch (in een charmante, ouwerwetse zine-achtige manier). In dit gesprek met Kings of Convenience verdwijnt Erlend Øye op een gegeven moment wegens tegensputterende internetverbinding (en komt ook niet meer terug).

An Extract: Bunnyman
Voorproefje uit de autobiografie van Will Sergeant van Echo & the Bunnymen. Over toen in 1978 toen hij Joy Division zag. Op de site van z'n uitgever een ander fragment, uit het begin van het boek.

Who’s The Black Sheep? What’s The Black Sheep?
Hele lange longread over de opkomst en ondergang van hiphopduo Black Sheep. Het is bijna ongeveer precies 30 jaar geleden dat ze een hit(je) scoorden met The Choice Is Yours.

Music Waits For You
De dertien favoriete platen van Lonelady. Veel electronische muziek en dat kun je horen op haar toffe nieuwe album, Former Things.

60 Songs That Explain the '90s
Audiobonus. Ik luisterde nooit eerder naar de Podcast 60 Songs That Explain the '90s want exclusief op Spotify en ik gebruik nu eenmaal een andere app. Misschien had ik er iets meer moeite voor moeten doen want deze aflevering over Gold Soundz van Pavement vond ik fantastisch. Ik schakelde vooral in omdat Chris Ryan, van The Watch, mijn favoriete popcultuurpodcast, te gast was. Dat is in de tweede helft. Het eerste deel is een monoloog (met muzikale fragmenten) van presentator Rob Harvilla over naar Rage Against the Machine luisteren in Ohio en dan Pavement ontdekken.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics