29.8.21 - (0)
Leeslinks voor op zondag:

Mike D Is Cleaning Out the Family Attic
Ik dacht dat ik het er toentertijd op deze plek ook wel eens over gehad had, toen Mike D van de Beastie Boys (een deel van de) kunstcollectie van z'n moeder liet veilen. Blijkbaar had ik het alleen getwitterd. Dit artikel komt ook uit die periode (januari dit jaar, het is verder geen eewigheid geleden) en vertelt meer over het artistieke leven van Hester Diamond.

A Middle Finger to America’s Suburban Monotony
Het is minder dan dertig jaar geleden dat ik Pump Up The Volume zag, want ik kwam hem helemaal per ongeluk tegen op tv, maar van het feit dat de film toen veel indruk op me maakte vond ik van de week toevallig nog bewijs bij m'n ouders op zolder.

Secret Meeting
Interview met de Orielles. Zij hielden zich gedurende de Corona-lockdown-periode onder meer bezig met het maken can een film over hun meest recente album, Disco Volador.

Maxwell’s: An Oral History
Will Oldham, Stephen Malkmus en Bob Nastanovich van Pavement, Ted Leo en meer halen herinneringen op aan de Hobokense concertzaal Maxwell's.

So Sad About Charlie
Bill Janovitz van Buffalo Tom (ook aanwezig) (en ik zie nu pas dat de band uit de eerste link er óók al tussen zit) analyseert de drumstijl van de zojuist overleden Charlie Watts. Wreckless Eric heeft meer persoonlijke herinneringen aan de tijd toen de Stones-drummer in het kustplaatsje waar hij opgroeide kwam wonen.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics