6.3.22 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Why The Nineties Rocked
Douglas Coupland over toen die keer dat hij bij de opnames van de MTV Unplugged sessie van Nirvana was en meer typische jaren negentig dingen. In het stuk komt ook Chuck Klosterman ter sprake en laat die nou net een nieuw boek over de Nineties uit hebben. Hier praat hij over dat nieuwe boek, en andere zaken, in de Longform podcast.

The Press Box
Over schrijvers in podcasts gesproken. John Darnielle van de Mountain Goats heeft ook net een nieuw boek uit, Devil House, en wordt hier in de Press Box geïnterviewd over z'n interesse in True Crime.

The Story of Spike Island
Stukje muziekgeschiedschrijving. Gewoon om te lezen met je ogen. Over die keer dat de Stone Roses een groot openluchtconcert gaven in een tot park omgetoverde stortplaats voor chemisch afval in Widnes.

The Hearts Form Constellations Of Sorrow
Catherine Mayer, de weduwe van de vorig jaar aan Covid overleden Gang of Four gitarist Andy Gill, over de National Covid Memorial Wall hier in London.

Best Left Unsaid
Interview met Empath. Hun lekker dwarse nieuwe album Visitor was Album van de Maand in Pop Muzik van afgelopen week. Die uitzending kun je hier naluisteren. Ik open de show trouwens met een versie van David Bowie's The Man Who Sold The World, dat Nirvana ook coverde tijdens hun Unplugged sessie en daarmee is de cirkel voor vandaag rond.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics