5.6.22 - (0)
plastic platenzaakzakjes

Leeslinks voor op zondag:

Good Pop Bad Pop
Voorproefje uit het nieuwe boek van Jarvis Cocker. Als ik het goed begrijp is het idee achter het boek dat Jarvis z'n zolder opruimt en de voorwerpen die hij daar tegenkomt aangrijpt om autobiografische anekdotes te vertellen. De bijbehorende tentoonstelling is nog een week te zien hier in London. Ik ben vorige week geweest. Best leuk om diverse notitieblokken vol vroege Pulp-logo's en idee├źn te zien en Jarvis' brillencollectie natuurlijk. In de kelder hangt een serie familiekiekjes gemaakt door de grootvader van Jarvis en, in een hoek, een als installatie gepresenteerde stapel vuilniszakken vol klaarblijkelijk minder tentoonstellingswaardige voorwerpen.

Jamaica Has A Magic To It
Interview met Chris Blackwell van Island Records (Bob Marley, U2, Grace Jones). Blijkbaar heeft hij, met een beetje hulp van Paul Morley, z'n autobiografie geschreven.

Kathleen Hanna Won't Save You, So Stop Asking Her To
Interview met Kathleen Hanna (in het zojuist opnieuw gelanceerde Creem Magazine). De Europese tour van Bikini Kill is helaas afgezegd.

Sweet 16
Voormalig Pipette Gwenno over de tijd dat ze bij Lord of the Dance danste in Las Vegas. Haar nieuwe album Tresor verschijnt begin volgende maand.

Vinyl Fantasy
Het plaatje van vandaag is een voorproefje uit een boek over, wel, plasttc platenwinkeltasjes dus. Hier in Elephant licht Johnny Trunk van Trunk Records een en ander toe.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics