4.9.22 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Meet the Geccers
Gek hoe dat kan gaan. Twee├źnhalf jaar geleden kon ik me weinig opwindenders voorstellen dan een live optreden van hyperpop maximalisten 100 Gecs en zat ik bij wijze van spreken continu de Londons concertagendas te F5-en om bij de eerste berichten over een optreden een kaartje te kunnen kopen. En toen kwam de corona. Moesten we allemaal twee jaar thuis blijven. Vergaten we een beetje hoe dat ging, een live bandje kijken. Luisterden naar andere muziek. En zo stond het duo afgelopen week eindelijk hier in London en heb ik niet eens moeite gedaan te kijken of er ergens een kaartje over was. Maakte me weinig meer uit. Lang verhaal om uit te leggen dat ik dus niet op deze foto's van het publiek van het Londonse concert van 100 Gecs sta. Maar Stupid Horse is nog steeds een banger.

What I Learned as a Teenage Hip Hop Critic for Pitchfork
Voorproefje uit het boek van Rollie Pemberton aka de Canadese rapper Cadence Weapon.

Curious Kentucky
Over de totstand koming van de klassieke hoesfoto van Slint's Spiderland.

Sunday with Alex Kapranos
De ideale zondag volgens de Franz Ferdinand frontman.

Chronicles Vol.3
Het plaatje van vandaag is een voorproefje uit de nieuwe, derde aflevering van Kim Gordon's fotozine(?) Chronicles. Verkrijgbaar bij de Zwitserse uitgeverij Nieves.

Pop Muzik Augustus 22nd
Een mogelijke soundtrack voor tijdens het lezen van al het bovenstaande is de meest recente aflevering van Pop Muzik. Van geen van de genoemde artiesten komt muziek voorbij. Dus dat past mooi.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics