23.4.23 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

On Surviving a Crisis of Self-destruction Thanks to Love
Om eerlijk te zijn doet How To Love, het nieuwe album van Withered Hand, me een stuk minder dan Good News uit 2013 maar Crippled Love is een heel mooi liedje (en het was me ontgaan dat Kathryn Williams er op te gast is) en dit is een lief interview.

The Angels Are Fucking Loud Out Here
Het nieuwe album van (soort-van-)country singer/songwriter Esther Rose daarentegen, Safe To Run, is sinds verschijnen, afgelopen vrijdag, nauwelijks van de digitale platenspeler vandaan geweest. Hier licht ze, in haar eigen stijl, de 11 tracks een voor een toe.

Thatcher’s Britain in One Mixtape
(Youtube-)Playlist met allemaal hele boze Engelse jaren tachtig punk en andere protestmuziek (zoals Chumbawamba) ter promotie van een nieuw boek, The Fascist Groove Thing, waarvan vooral de ondertitel, A History of Thatcher's Britain in 21 Mixtapes, me erg nieuwsgierig maakt. (Er is trouwens ook net een documentaire over Chumbawamba die ik eigenlijk wel zou willen zien).

The Amy Winehouse Collection: A Personal Library
Je hebt nog tot vanavond 7 uur (Engelse tijd zo te zien) om te bieden op de boekencollectie van Amy Winehouse. En in Centre Pompidou in Parijs kun je nog twee weken naar die van Serge Gainsbourg kijken.

Thrash Metal Demo Tape
Het plaatje van vandaag is een voorproefje uit de nieuwste publicatie van Klasse Wrecks.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics