30.4.23 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

Shoplifting with Lawrence
Om de eerlijk te zijn doet de muziek van Lawrence (Felt, Denim etc) me al heel lang heel weinig. Het novelty gehalte op z'n meest recente met z'n huidige band, Mozart Estate, Pop​-​Up! Ker​-​Ching! And The Possibilities Of Modern Shopping, lag iets lager dan gewoonlijk, maar ik vond ook deze keer één keer draaien meer dan genoeg. Het enige voordeel van zo'n nieuw album is dat Lawrence wel weer een rondje langs de media doet en daarin vind ik hem een stuk leuker dan in z'n muziek. In de link hierboven maakt hij een rondje door platenzaak Rough Trade. En bij de Quietus vertelde hij over z'n dertien favoriete albums.

The Clientele Is Back. YAY.
Interview (wel, Q&A) met de Clientele. De eerste single van hun net aangekondigde nieuwe album klinkt weer heel erg als de Clientele. Vanuit mijn flat heb ik trouwens uitzicht op een van de in het stukje genoemde Best Pubs in Town, de Great Northern Railway Tavern. Om eerlijk te zijn kom ik er niet heel vaak. Maar we hebben ons voorgenomen daar verandering in te brengen.

Out Here
Meer lokale tips: de favoriete Londonse venues - om bandjes te kijken of zelf te spelen - van Alexis Taylor van Hot Chip.

Vic Reeves VS The Pop Group
Vic Reeves ontmoet Mark Stewart van de Pop Group. Al een ouder stukje maar afgestoft wegens het recente overlijden van Stewart.

Out in the Storm
Die Waxahatchee-paraplu van bovenaan kun je hier kopen.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics