17.9.23 - (0)
boombox artwork by Bayeté Ross Smith

Leeslinks voor op zondag:

I Blamed Everyone Else But I Was The Problem
Ik heb m'n exemplaar van 30 geleden gewoon nog dus ik ben niet echt de doelgroep voor de nieuwe reissue van Last Splash die er aan zit te komen maar interviews met Kim en Kelley Deal van de Breeders zijn altijd interessant (en ik ben eigenlijk wel heel erg nieuwsgierig naar die versie van Divine Hammer met J. Mascis).

Swansea Sound
Amelia Fletcher en Hue Williams van respectievelijk Heavenly (en Talulah Gosh en Catenary Wires) en de Pooh Sticks, maar nu net samen een album gemaakt als Swansea Sound, interviewen elkaar.

What Slowdive Listens To On Bandcamp
Om eerlijk te zijn is bovenstaande link vooral een excuus zodat ik ook naar dit filmpje van Instagram kan linken waar Nick Chaplin van Slowdive vertelt over hoe (de klasgenoten van) zijn dochter de muziek van z'n band ontdekten via TikTok.

The Folk Implosion’s Music From ‘Kids’ Is Returning.
Interview met de Folk Implosion want de muziek die ze maakten voor de soundtrack van de film Kids is weer verkrijgbaar.

Echoes Turns 20
Tom Breihan van Stereogum over het debuutalbum van The Rapture.

Uptown Triennial
Deze tentoonstelling met kunst over de muzikale geschiedenis van Harlem - waar onder meer het werk van Bayeté Ross Smith van het plaatje bovenaan vandaag te zien is - is precies alleen nog vandaag te bezoeken in de Wallach Art Gallery van Columbia University in New York. Mocht je toevallig in de buurt zijn.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics