17.12.23 - (0)
cover of Benjamin Schoos U-Mains book

Leeslinks voor op zondag:

The Daily Mining Gazette
Interview met Rob Schneider van de Apples in Stereo. In het kader van die recente Elephant 6 documentaire natuurlijk maar het gaat ook over z'n academische carriere als wiskundige. Er loopt momenteel, tot eerste Kerstdag, tentoonstelling met werk van diverse aan Elephant 6 verbonden kunstenaars in Athens, GA. Kan er helaas maar weinig visueel bewijsmateriaal van vinden op het internet, eigenlijk alleen dit promofilmpje op Instagram.

My Favorite Album
In de jaren negentig was ze zangeres en bassiste in de band Ocean Blue en daarna speelde ze bijvoorbeeld ook basgitaar bij Smog maar dit jaar debuteerde Connie Lovatt pas als solo-artiest met het enorm charmante album Coconut Mirror (en Bill Callahan van Smog zingt ook een moppie mee). Hier vertelt ze over haar liefde voor Neil Young.

Shipwrecked With Shane MacGowan
Kunsttijdschrift Apollo over de hoes van het Pogues-album Rum, Sodomy and the Lash.

How We Made I'm Free
Sean Dickson en Sushil K Dade van de Soup Dragons over I'm Free.

U-Mains
Het plaatje bovenaan is de omslag van het eerste stripboek van de Belgische muzikant en producer Benjamin Schoos. M'n Frans is, ondanks een jaloersmakende streak op Duolingo, niet zo best, maar als ik het goed begrepen heb zijn er in het verhaal rollen weggelegd voor muzikale vrienden (les amis musiciens) als Bertrand Burgalat, Laetitia Sadier van Stereolab en Damon Suzuki van Can.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics