16.2.01 - (0)
Heb nog steeds geen realaudio of streaming MP3 aan de praat weten te krijgen via het netwerk van de universiteit maar dingetjes in quicktime zijn geen probleem en zo kwam ik onder meer op deze pagina bij mtv.com met een live-registratie van de Pixies, opgenomen in 1988 in London ten tijde van hun debuutalbum Surfer Rosa. Je kunt alle nummers die ze toen speelden bekijken maar jammer genoeg slechts korte fragmenten en op postzegelformaat. Maar voor iemand als ik die ze helaas nooit live heeft gezien is het in ieder geval wát. En kijk eens hoe slank Black Francis is...

In voor iets nieuws?? Probeer eens wat Kwaito. Een mix van dancehall reggae, hiphop en traditionele Afrikaanse klanken en naar verluidt hét geluid van jong, (zwart) Zuid Afrika op het moment. De site listen.to/kwaito lijkt me een aardig uitgangspunt met info over de belangrijkste bands in het genre en een boel MP3's.

En in weblognieuws: Ghost Tropic is nieuw, vanuit Groningen maar in het Engels en Josh Blog is net begonnen met het liedje voor liedje recenseren van Magnetic Fields's 69 Lovesongs.



pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics