15.3.10 - (0)
Misschien moet ik, nu ik weer een aanzienlijk gedeelte van de week in Amsterdam vertoef, m'n geannoteerde concertagenda Amsterdam Is A Graveyard eens nieuw leven inblazen. Dan zou ik bijvoorbeeld het concert van Stanley Brinks - ex-Herman D√ľne, al eens eerder genoemd in deze contreien - van aanstaande woensdag in Delicatessen in Oost kunnen pluggen. Het nummer Stanley Brinks hieronder is eigenlijk de perfecte introductie zowel muzikaal (alhoewel ik betwijfel of-ie die toeters ook meeneemt) als biografisch. Ik zal er zelf helaas niet bij zijn omdat het in dat gedeelte van de week valt dat ik elders doorbreng en Maastricht, waar hij dinsdag speelt, is wat dat betreft ook niet bepaald praktisch. (last.fm)


pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics