17.11.22 - (0)

Leeslinks voor op zondag:

The Songs That Changed My Life
De liedjes die het leven van Courtney Marie Andrews veranderden. (Niet te verwarren met de liedjes die de soundtrack van het leven van de country zangeres vormden, zoals een paar weken terug naar gelinkt).

Three Films by Bram van Splunteren
DJ/producer Martyn tipt drie gewoon op Youtube te vinden documentaires van Bram van Splunteren. (Leuke nieuwsbrief trouwens, dat Music Journalism Insider, ook als je niet per se droomt van een carriere in de muziekjournalistiek).

John Peel BBC Sessions 97-99
Stephen Pastel van, ehm, de Pastels (en de Glasgowse platenzaak Monorail) over To Rococo Rot naar aanleiding van de nieuwe Peel sessies verzamelaar van de Duitse bliepjesmakers.

Seeing Loud
Het plaatje van vandaag is een voorproefje uit het boek Seeing Loud over de rol van muziek in het leven en werk van Jean-Michel Basquiat. Het boek hoort bij een tentoonstelling die momenteel in Montreal te zien is en vanaf volgend jaar april ook in Parijs. In de Guardian kun je meer over de expositie lezen en in Another Mag ook.

The O'Brien System
De mix van de week is deze twee uur durende deep dive in de collectie Pavement live bootlegs van Geologist en Avey Tare van Animal Collective.pining for the fjords
hringvegur
instagram
pop muzik
bandcamp
facebook
e-mail
rss

front
job de wit
polderlicht
gert verbeek
toekomst hervonden
i always have a song

blogger statistics